Viborg Håndbold Klub

VHK værdier:

Udvikling | Fællesskab | Ordentlighed

Michelles Håndboldkarriere fik en brat ende

Michelle startede med at spille Håndbold i Viborg HK som 5-årig, og siden har hele Michelles liv været håndbold. Hun er i dag 33 år, har to skønne drenge og er gift med en mand, der også er meget engageret i håndbold. I alle årene har hun spillet i VHK – på nær i 2010 og 2011, hvor hun lige var en tur i Norge. Michelle fortæller at håndbold er hendes frirum, hendes sociale liv og hendes lidenskab, og hun har altid trænet meget og været passioneret omkring håndbolden.

Michelle har døjet med hjertet de sidste 3 ½ år. Det hele startede, da hun fik det generelt skidt og var utilpas. Lægen mente, at hun nok var stresset, men efter at hun blev undersøgt og fik taget et hjertekardiogram, blev hun sendt direkte til hjerteafdelingen. Man valgte med det samme at indoperere en overvåger i brystkassen, som kan sende data direkte til sygehuset, hver gang hendes hjerte havde et udfald. Måleren afslørede ret hurtigt, at Michelles hjerte havde ret mange udfald. En dag sidst i juni fik hun så et kraftigt udfald, og hun faldt om, idet hjertet stoppede med at arbejde i en længere periode. Det var så voldsomt et udfald, at lægerne besluttede, at det nu var tid til, at Michelle skulle have indopereret en pacemaker hurtigst muligt.

Det kommer til at betyde, at Michelle skal stoppe med at spille håndbold – lægerne anbefaler, at man ikke spiller håndbold, når man har pacemaker, idet der er stor en risiko forbundet med at dyrke kontaktsport.

Michelles mand syntes ikke, at det var passende at Michelles håndboldkarriere skulle have denne bratte ende – vi har jo ikke kunnet spille håndbold i mange måneder – så han arrangerede en sidste håndboldtræning for hende. Holdkammerater, venner, familie og ikke mindst Michelles mand stimlede sammen om en synligt overrasket Michelle i hallen til en sidste håndboldtræning, inden hun snart skal have indopereret en pacemaker.

Michelle, vi ønsker dig alle sammen pøj pøj, og glæder os rigtig meget til at se dig i hallen igen og nyde godt af dit selskab på sidelinjen.