Viborg Håndbold Klub

VHK værdier:

Udvikling | Fællesskab | Ordentlighed

Vores Facebook nyheder

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Viborg HK Forening

Har du husket at få indbetalt kontingent for sommertræningen? 🙂 ... Se mereSe mindre

Har du husket at få indbetalt kontingent for sommertræningen? :-)
Viborg HK Forening

𝐕𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐝𝐞𝐣𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐔𝟏𝟓 𝐩𝐢𝐠𝐞𝐫 𝐞𝐫 𝐢 𝐠𝐚𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐝 𝐬𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫𝐭𝐫æ𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧!
Hvis du er årgang 2009 og 2010 og har lyst til at spille på et hold hvor fællesskab og udvikling er i højsædet, er du meget velkommen hos os!

Træner er Jørgen Larsen - tlf. 25 14 43 66
Sommertræningstiderne er:
Onsdage kl. 16.30 - 18.00 i BioCirc Arena 5
Fredag kl. 16.00 - 17.30 i BioCirc Arena 2
... Se mereSe mindre

𝐕𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐝𝐞𝐣𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐔𝟏𝟓 𝐩𝐢𝐠𝐞𝐫 𝐞𝐫 𝐢 𝐠𝐚𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐝 𝐬𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫𝐭𝐫æ𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧!

Træner er Jørgen Larsen - tlf. 25 14 43 66
Sommertræningstiderne er:
Onsdage kl. 16.30 - 18.00 i BioCirc Arena 5
Fredag kl. 16.00 - 17.30 i BioCirc Arena 2
Viborg HK Forening

Kæmpe stort tillykke til Julie og Cecilie, der er udtaget til træningssamling den 28. maj - 1. juni.

Vi håber, at I får en god træningssamling.🏆🇩🇰 W18-landsholdet klar til træningssamling i Vrå! 🇩🇰🏆

W18-landshold netop er udtaget til en vigtig træningssamling frem mod sommerens VM-slutrunde i Kina 🌏. Landstræner Ole Lund Bitsch siger:

- Den kommende samling bliver brugt til at se en stor gruppe spillere an frem mod sommerens VM-slutrunde i Kina, som er årgang 2006/2007 sidste opgave som W18-spillere. Igen, fristes man til at sige, er der rigtig mange dygtige spillere, der byder sig til, hvilket er enormt positivt. Vi glæder os til at bruge den kommende tid på forberedelserne frem mod VM og her er samlingen i Vrå vigtig i den proces.

- Samlingen byder på masser af træning, to interne træningskampe (torsdag og lørdag), styrketræning og sjove sociale aktiviteter for at ryste gruppen godt sammen . Forberedelserne er afgørende, da vi til VM ofte møder mange forskellige spillestile, som kræver, at vi kan operere i kaosspil og arbejder mere aktivt med offensive forsvarsformationer, slutter Ole Lund Bitsch.

#sammenforholdet
... Se mereSe mindre

Vi håber, at I får en god træningssamling.

𝐓ø𝐣 𝐭𝐢𝐥 𝐭𝐫æ𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐨𝐠 𝐥𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐞𝐫 𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐞𝐫𝐞𝐭 𝐚𝐟
FysioDanmark Viborg

Tak fordi I er sponserer træningstøj til vores trænere og ledere, det er yderst værdsat!

Husk at støtte vores sponsorer - de støtter os!

𝐓ø𝐣 𝐭𝐢𝐥 𝐭𝐫æ𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐨𝐠 𝐥𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐞𝐫 𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐞𝐫𝐞𝐭 𝐚𝐟
FysioDanmark Viborg

Husk at støtte vores sponsorer - de støtter os!

1 CommentKommenter på Facebook

I er så fine i nyt tøj😉

𝐓𝐢𝐝 𝐭𝐢𝐥 𝐬𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫𝐭𝐫æ𝐧𝐢𝐧𝐠!
𝐄𝐫 𝐝𝐮 𝐤𝐥𝐚𝐫? 𝐕𝐢 𝐞𝐫 𝐤𝐥𝐚𝐫!

Vi glæder os til at tage imod jer der allerede spiller i klubben og de nye spillere vi ved der kommer og spiller med i den kommende sæson.

Vi ses i hallen.

𝐓𝐢𝐝 𝐭𝐢𝐥 𝐬𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫𝐭𝐫æ𝐧𝐢𝐧𝐠!
𝐄𝐫 𝐝𝐮 𝐤𝐥𝐚𝐫? 𝐕𝐢 𝐞𝐫 𝐤𝐥𝐚𝐫!

Vi ses i hallen.

𝐒æ𝐬𝐨𝐧𝐞𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑/𝟐𝟎𝟐𝟒 - 𝐔𝟏𝟗 𝐩𝐢𝐠𝐞𝐫

Så fik vi afsluttet U19 sæsonen, som er den første håndboldsæson i vores nye talentsatsning. Rent sportslig har det været et super fedt håndboldår, med en flok fantastiske piger som virkelig har taget godt imod de nye rammer, klubben stiller til rådighed for dem.
Vi endte med en 2. plads i 1. division A, samt en 4. plads i U19 Ligaen. Sidstnævnte sendte os ud ito playoffkampe mod GOG om at deltage i DM Final 4. Disse kampe var superfede og lærerige for både spillere og trænere. Vi endte desværre med at tabe sammenlagt 41-48 og ønsker GOG tillykke med en plads til dette års Final 4.
Vi skylder alle spillerne omkring U19 en kæmpe tak for deres for deres indsats. Uden dem og uden viljen til at være medvirkende til at opbygge en rigtig god og stærk træningskultur, hvor vi kommer til træning for at blive dygtigere og hvor fællesskabet er en rigtig vigtig drivkraft for vores projekt.
Det blev også året hvor vi fik samarbejdet med SIK rigtig godt igang, hvilket kunne bringe vores træningsmiljø til nye højder. Det har været fantastisk at se, hvordan vores piger har knoklet i træningslokalet. Vi er sikre på, at de mange timers hårdt arbejdet lønner sig. Vi kan bare kigge på tabellen som viser at vi har været i stand til at få skabe en vinderkultur allerede på det første år. Vi er en klub som rigtig gerne vil være med i toppen af dansk ungdomshåndbold og har bevidst, at vi skal tages alvorlige når vi kigger ind i fremtiden.

Vi vil alle i træner / lederstaben gerne sige tusind tak til jer spillere for jeres indsats i håndbold sæsonen 2023-24. I har gjort det helt fantastisk. Rigtig god sommer til jer alle.

𝐒æ𝐬𝐨𝐧𝐞𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑/𝟐𝟎𝟐𝟒 - 𝐔𝟏𝟗 𝐩𝐢𝐠𝐞𝐫

4 uger siden

𝐒æ𝐬𝐨𝐧𝐞𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑/𝟐𝟎𝟐𝟒 - 𝐔𝟏𝟑 𝐩𝐢𝐠𝐞𝐫 💚

Vi startede sæsonen med 16 piger og sluttede sæsonen med 24 piger som har spillet i A-række og C-række med en god blanding af spillere fra nybegyndere til meget øvede. Udover turneringen har vi deltaget i Generation Handball, Beach Håndbold i Søndermarken, Tornby Cup, Bjerringbro Julecup, Hancock Cup og pokalturneringen.

Og det har været en god flok piger som har haft det sjovt sammen på og uden for banen.

Vores forældreudvalg har været med til at styrke det sociale bånd, hvor vi har hygget os sammen efrer træning og kampe.

𝐒æ𝐬𝐨𝐧𝐞𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑/𝟐𝟎𝟐𝟒 - 𝐔𝟏𝟑 𝐩𝐢𝐠𝐞𝐫 💚

Vi har stræbt efter at 40 x 20 skal være et sted hvor fejl bliver accepteret af såvel medspillere, trænere og forældre.Image attachmentImage attachment+2Image attachment
4 uger siden
Viborg HK Forening

𝐃𝐚𝐦𝐞𝐫 - 𝐡𝐯𝐞𝐦 𝐯𝐢𝐥 𝐬𝐩𝐢𝐥𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐝 𝐢 𝐕𝐢𝐛𝐨𝐫𝐠 𝐇𝐊?

I skal ikke tilmelde jer, men bare dukke op til mødet og høre mere om det at spille seniorhåndbold i Viborg HK.
... Se mereSe mindre

𝐃𝐚𝐦𝐞𝐫 - 𝐡𝐯𝐞𝐦 𝐯𝐢𝐥 𝐬𝐩𝐢𝐥𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐝 𝐢 𝐕𝐢𝐛𝐨𝐫𝐠 𝐇𝐊?

2 CommentsKommenter på Facebook

Jeanette Middelhede Tougaard Rikke Deichmann Bisgaard Marianne Munk Sinding … så er der sgu hold til os 🤾🤾‍♀️🤾‍♂️

Tina Setayesh Laigaard Pedersen - så er det nu☺️!!

Indlæs flere