Viborg Håndbold Klub

VHK værdier:

Udvikling | Fællesskab | Ordentlighed

Vores Facebook nyheder

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
7 dage siden

Vi havde 3 helt fantastiske dage 💚

𝐋𝐢𝐠𝐚𝐝𝐞𝐛𝐮𝐭 𝐭𝐢𝐥 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚

VIctoria spiller på vores U19 hold - og i går fik hun debut på ligaholdet.
Hun fik ca 10 min i angrebet og kæmpede forbilledeligt mod det stærke Ikast forsvar 💪.

Vi synes virkelig godt om, når udviklingen på U19 holdet bærer så meget frugt, at vores spillere får chancen for at prøve kræfter med liga-håndbold. 💚

𝐋𝐢𝐠𝐚𝐝𝐞𝐛𝐮𝐭 𝐭𝐢𝐥 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚

VIctoria spiller på vores U19 hold - og i går fik hun debut på ligaholdet.

1 CommentKommenter på Facebook

Hun er så sej💪 Godt gået Viktoria👏👏👏

𝐇𝐚̊𝐧𝐝𝐛𝐨𝐥𝐝𝐬𝐤𝐨𝐥𝐞 - 𝐝𝐚𝐠 𝟑
Den sidste dag slutter med ligakamp imod Ikast.
Tusind tak for denne gang - vi håber, at I har haft nogen fantastiske dage 💚.

𝗞æ𝗿𝗲 𝗳𝗿𝗶𝘃𝗶𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲 𝘁𝗶𝗹 𝗮̊𝗿𝗲𝘁𝘀 𝗵𝗮̊𝗻𝗱𝗯𝗼𝗹𝗱𝘀𝗸𝗼𝗹𝗲

𝐇𝐚̊𝐧𝐝𝐛𝐨𝐥𝐝𝐬𝐤𝐨𝐥𝐞 - 𝐝𝐚𝐠 𝟑
Den sidste dag slutter med ligakamp imod Ikast.
Tusind tak for denne gang - vi håber, at I har haft nogen fantastiske dage 💚.

𝗞æ𝗿𝗲 𝗳𝗿𝗶𝘃𝗶𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲 𝘁𝗶𝗹 𝗮̊𝗿𝗲𝘁𝘀 𝗵𝗮̊𝗻𝗱𝗯𝗼𝗹𝗱𝘀𝗸𝗼𝗹𝗲
Tusind tak for jeres indsats. Tak for at bruge jeres ferie på at give de mange spillere en god oplevelse. Uden jer - ingen håndboldskole! 💚.Image attachmentImage attachment+Image attachment

𝐇𝐚̊𝐧𝐝𝐛𝐨𝐥𝐝𝐬𝐤𝐨𝐥𝐞 - 𝐝𝐚𝐠 𝟏 𝐨𝐠 𝐝𝐚𝐠 𝟐

115 topmotiverede spillere til årets håndboldskole. Hvor er det fantastisk 💚.

Tusind tak til pigerne fra Viborg HK for at komme og træne med os. Vi glæder os til at heppe på jer i morgen.

Se med her ⬇️.

Vi poster små videoer i vores story. Følg gerne med 📽️.

𝐇𝐚̊𝐧𝐝𝐛𝐨𝐥𝐝𝐬𝐤𝐨𝐥𝐞 - 𝐝𝐚𝐠 𝟏 𝐨𝐠 𝐝𝐚𝐠 𝟐

115 topmotiverede spillere til årets håndboldskole. Hvor er det fantastisk 💚.

Se med her ⬇️.

Vi poster små videoer i vores story. Følg gerne med 📽️.Image attachmentImage attachment+Image attachment
2 uger siden
Viborg HK Forening

𝐅𝐨𝐫æ𝐥𝐝𝐫𝐞𝐧𝐞 𝐬𝐨𝐦 𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨𝐮𝐫𝐜𝐞 𝐢 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠!

I denne uge har repræsentanter fra vores bestyrelse deltaget i Søren Østergaards oplæg om at gøre forældrene til en ressource i foreningerne.

Og vi kan i den grad konstatere, at vi er på rette vej!

Vi er vilde med at have forældre, der har lyst til at engagere sig i deres børns forening.

Fra 1. december og til nu har vi fået 4 nye forældretrænere på de yngste hold - og ca. 10 nye forældre til at hjælpe med at lave arrangementer for fællesskabet! Det er det helt vildt flot!
Der er en hel flok forældre, der har meldt sig til praktiske opgaver, når vi i næste uge slår dørene op for over 100 spillere, der skal på håndboldskole.
Og det er altså OVENI alle de fantastiske frivillige vi havde i forvejen.

Tak for jer! Ingen frivillige - ingen Viborg HK forening.Søren Østergaard deler netop nu guldkorn omkring, hvordan vi gør forældrene til en ressource i foreningslivet 👨‍👨‍👧‍👦💡🙌

Det er super interessant og heldigvis oplever hele 75 frivillige den skarpe forskers resultater, når han på levende vis deler inspiration og konkrete råd til at inddrage både nye og ”gamle” forældre i foreningen 🤩👫🎯

Pssssst - sæt allerede nu ❌ i kalenderen🙋‍♀️ Inden længe præsenterer vi næste oplæg i regi af frivillighedskampagnen 👇

"Brug ChatGPT til kommunikation og strategi i foreningslivet"

🏠 BDO Lounge, Viborg Stadion
📅 Tirsdag d. 7. maj
⏰ Kl. 16.30
🔜 Efterfulgt af Idrætsrådets Rep. møde
... Se mereSe mindre

𝐅𝐨𝐫æ𝐥𝐝𝐫𝐞𝐧𝐞 𝐬𝐨𝐦 𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨𝐮𝐫𝐜𝐞 𝐢 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠!

Og vi kan i den grad konstatere, at vi er på rette vej!

Og det er altså OVENI alle de fantastiske frivillige vi havde i forvejen.

Tak for jer! Ingen frivillige - ingen Viborg HK forening.
2 uger siden
Viborg HK Forening

𝐒𝐚̊ 𝐬𝐤𝐚𝐥 𝐝𝐞𝐫 𝐦𝐚𝐥𝐞𝐬 - 𝐨𝐠 𝐬𝐭ø𝐭𝐭𝐞𝐬!

Skal I have malet imens jeres børn er på håndboldskole hos os?
I får hele 25% på alt Flügger, når I oplyser, at I er fra Viborg HK og/eller kontonummer 660195.

Såååå kom og mal med! 🙂

#viborghkforening #vhkforening #fluggerandel
... Se mereSe mindre

𝐒𝐚̊ 𝐬𝐤𝐚𝐥 𝐝𝐞𝐫 𝐦𝐚𝐥𝐞𝐬 - 𝐨𝐠 𝐬𝐭ø𝐭𝐭𝐞𝐬!

Skal I have malet imens jeres børn er på håndboldskole hos os?

Såååå kom og mal med! :-)

#Viborghkforening #vhkforening #fluggerandel
Indlæs flere